Conferència-Espectacle de Stigman a l’Escola IPSI

El passat dimecres 18 de març, el Mag Stigman va presentar en dues sessions una conferència-espectacle al voltant de la màgia, la psicologia i les arts escèniques. Això va succeïr devant de 180 alumnes de batxillerat de l’Escola IPSI de Barcelona. Dins de les jornades de la setmana cultural, aquest centre va contractar a l’il·lusionista perquè mostrés com és el dia a dia d’un artista. L’exposició va estar farcida d’explicacions sobre el funcionament de l’art de la prestidigitació, juntament amb la presentació d’alguns efectes de màgia. D’aquesta manera, els alumnes van poder fer un tast del que acostumen a ser els espectacles de Stigman.

La segona part de la conferència va versar sobre la importància de la psicologia en la màgia. Ignasi Stigman, a més de ser mag, també és psicòleg. Graduat en psicologia i especialitzat en els àmbits de la psicologia escolar i de l’esport. Així, l’il·lusionista va exposar alguns dels estudis de la personalitat que argumenten quins són els trets del nostre caràcter que més hem de potenciar si volem aconseguir allò que ens proposem. Durant la xerrada també es va parlar sobre els processos de la motivació, l’empatia i els factors que més poden ajudar a qualsevol persona amb inquietuds artístiques.

Els alumnes d’aquest centre van mostrar molt d’interès per tota aquesta temàtica, alhora que van formular preguntes i van romandre molt atents durant tota l’exposició. Fins i tot, van continuar parlant amb profunditat sobre el tema un cop va finalitzar la conferència. Des d’aquí, felicitem als alumnes per la seva participació activa. També volem agrair sincerament a l’IPSI per haver confiat en els nostres serveis, així com de la mateixa manera donem les gràcies al mag Gerard Roca per fer de punt d’unió entre l’escola i la nostra companyia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s