Tornen els Pirates

Des del passat dissabte 7 de febrer del 2015, el Teatre Museu del Rei de la Màgia torna a acollir El Vaixell Pirata, un espectacle de màgia i teatre que protagonitzen Ignasi Stigman i Maria Voronkova. Aquesta producció romandrà en cartell fins el diumenge 29 de març i es pot veure cada cap de setmana. Més concretament, els dissabtes a les 18h i els diumenges, a les 12h i a les 18h.

Des de la nostra companyia estem molt contents perquè podrem tornar a veure el Mag Stigman en aquesta obra de teatre que inclou més de 30 efectes de màgia. Així, veurem a l’il·lusionista interpretant el paper de Pirata Barbanegra, un personatge que canta en directe, fa molts jocs de mans i viu una gran quantitat d’aventures per tal de trobar un important tresor. Entre d’altres peripècies, haurà d’enfrontar-se amb el malvat Capità Bocafina, paper que interpreta l’actriu Maria Voronkova.

Com ja us hem explicat en anteriors entrades, aquesta representació es va estrenar el 20 de setembre del 2014 i va ser present a la cartellera fins el 30 de novembre del mateix any. Van ser moltes funcions i més de dos mesos d’actuacions. Després de l’èxit de crítica i públic aconseguit durant aquest temps, la direcció d’aquest emblemàtic local de Barcelona, ha decidit ara prorrogar l’espectacle durant dos mesos més.

El Vaixell Pirata és una producció de la Companyia del Rei de la Màgia comptant amb la participació d’Ignasi Stigman com a actor-mag. L’il·lusionista actuarà en aquestes funcions alhora que en paral·lel continua representant els seus propis espectacles. La representació va dirigida al públic familiar, especialment als nens entre 4 i 12 anys i es tracta d’una bona oportunitat per gaudir d’un complet espectacle amb moltes cançons, aparicions, desaparicions i grans il·lusions.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s