Xavier Sardà i Juan Carlos Ortega veuen la màgia de Stigman

Fa uns dies, el Mag Stigman va mostrar la seva màgia en directe a dos grans mestres de la televisió i la ràdio. El periodista Xavier Sardà i l’humorista Juan Carlos Ortega van deixar-se sorprendre per l’il·lusionisme més pròxim de Stigman. Els dos comunicadors, que actualment presenten un dels millors espectacles d’humor que es poden trobar a la cartellera de Barcelona, van estar xerrant amb el mag i observant ben de prop com manipulava les cartes de la baralla i alguns altres objectes com bitllets, monedes, etc.

Això va passar a la Sala Luz de Gas de Barcelona, on cada dimecres a les 21h de la nit, els dos periodistes porten a escena El Montaje. Com ja us hem dit abans, sota el nostre punt de vista, un dels millors espectacles del moment. Aquesta proposta, escrita i dirigida pels mateixos intèrprets, mostra un humor molt absurd i grotesc mitjançant la combinació de diversos sketchs plens de comicitat i ritme escènic.

El muntatge dura una mica més d’una hora i el temps passa volant. Sardà i Ortega reflexionen sobre la vida, la mort, la moral, la religió i la política, alhora que intenten crear un xou en el qual, segons confessen els propis actors, no volen transmetre cap missatge. Tots dos estan acompanyats per les increïbles veus d’alguns personatges, que interpreten ells mateixos.

Després de la funció, va ser el moment en que Stigman va poder conèixer i mostrar la seva màgia als dos comunicadors, juntament amb la companyia d’un altre il·lusionista i dj, en Fede Sardà. Des d’aquí, volem felicitar a tot l’equip de la Sala Luz de Gas per produir aquest espectacle, així com us recomanem a tots i totes, que compreu les entrades el més aviat possible i no us perdeu de cap manera El Montaje. Per més informació: www.luzdegas.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s