El Saló de Nadal d’Arenys de Mar acull al Mag Stigman

El passat dilluns 29 de desembre del 2014, el Mag Stigman va tornar a actuar per tercer any consecutiu a Arenys de Mar amb motiu del Saló de Nadal que es realitza anualment en aquesta localitat. Durant les festes nadalenques, l’organització FLOC (educació, lleure i festes) prepara aquesta completa fira on es poden trobar una gran quantitat de jocs infantils, tallers destinats als més menuts, així com també un munt d’animacions dirigides al públic familiar.

Sota el nom de Nadal Genial, aquesta proposta rep la visita de moltíssims nens i nenes que acompanyats dels seus pares, participen al màxim del saló alhora que gaudeixen de totes les activitats. De la mateixa manera, cada dia es presenta un espectacle a l’escenari central. Aquí va ser on es van congregar unes 200 persones, entre joves i adults, per veure l’actuació de la nostra companyia. El mag Ignasi Stigman va presentar una hora de show farcida amb molta màgia, malabars, dansa i diversió per tothom.

Des d’aquest blog, volem agrair l’interès i la participació activa de tot el públic d’Arenys de Mar que un any més va entregar-se al màxim en el seguiment de l’espectacle. Especialment, donem les gràcies a totes les persones que van pujar a l’escenari per fer de voluntaris, així com a FLOC, pel tracte amable i la bona organització del saló.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s