El Mag Stigman a les Festes de Nadal

Durant aquestes dates de nadal, el Mag Stigman està tenint una frenètica activitat presentant els seus espectacles de màgia en diversos tipus de festes. L’il·lusionista està sent una de les principals propostes per animar sopars d’empresa, dinars familiars, la fí del semestre escolar i fins i tot, anunciar l’arribada del Pare Noel. Així doncs, aquestes últimes setmanes la nostra companyia es troba plenament immersa en elaborar espectacles fets a mida per les diverses peticions que ens arriben.

La filosofia dels nostres shows gira al voltant de presentar la màgia acompanyada d’altres disciplines artístiques com la dansa, els malabars i la comicitat. Tot això amb un ritme frenètic que produeix el màxim d’entreteniment.

En aquestes festes nadalenques però, les intervencions d’ Ignasi Stigman inclouen també la participació activa del públic com a element principal. D’aquesta manera, durant el nostre espectacle, l’artista interactuarà a l’escenari amb alguns dels familiars i convidats a la celebració, convertint així aquest acte en un esdeveniment especial que quedarà en el record de la gent durant molt de temps.

Aquí podeu veure unes imatges de l’espectacle que Stigman va presentar al Club Bonasport de Barcelona en motiu de l’arribada del nadal. Un cop finalitzada l’actuació del mag, va aparèixer el Pare Noel per saludar a tots els nens i els seus familiars.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s