El Vaixell Pirata baixa el teló

Després de més de dos mesos en cartell, el passat diumenge 30 de novembre del 2014, l’obra de teatre El Vaixell Pirata finalitzava la darrera funció de la temporada. Aquest espectacle que protagonitzen el Mag Ignasi Stigman i l’actriu Maria Voronkova, s’ha representat al Teatre Museu del Rei de la Màgia durant els mesos de setembre, octubre i novembre, tenint gran èxit de públic i crítica.

Durant aquest temps, l’emblemàtic local del carrer de les Jonqueres ha acollit més de 30 representacions d’aquesta obra que combina la màgia i el teatre, mitjançant la història de dos pirates que cerquen un gran tresor. Cançons en directe, molts efectes de màgia, grans il·lusions, aparicions, desaparicions i ràpids canvis de vestuari són els elements que formen aquest espectacle multidisciplinar dirigit principalment al públic familiar.

La bona notícia és que El Vaixell Pirata tornarà a representar-se a partir del 24 de gener del 2015!!! Gràcies al recolzament del públic, podem anunciar-vos que l’obra tornarà a la cartellera i es prorrogarà perquè totes aquelles persones que encara no l’hagin vist, així com aquells que la vulguin repetir, puguin apropar-se al Teatre Museu del Rei de la Màgia i es deixin endur per una màgica aventura pirata.

Per la nostra banda, estem molt contents de poder continuar més temps amb aquest projecte  que lidera la Companyia del Rei de la Màgia i que el Mag Stigman compagina amb els seus propis espectacles. Com ja us hem explicat en anteriors ocasions, El Vaixell Pirata és una obra escrita i dirigida per Josep M. Martínez. La música original és de Maria Cinta així com el disseny de llums i de so pertany a Joan Gil. Xavi Vila signa l’escenografia, Anna Cullell s’encarrega del vestuari i Jaume Nadal ha escrit les lletres de les cançons. Tot això, amb la imprescindible col·laboració d’Èric Fombuena.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s