El Mag Stigman a La Vanguardia fent de Pirata

Aquest passat dissabte 22 de novembre del 2014, el diari La Vanguardia va fer ressò de l’obra teatral que el Mag Stigman representa al Teatre Museu del Rei de la Màgia. El periodista Josep Maria Serra, qui des de fa anys s’encarrega d’elaborar una completa cartellera per la canalla, va destacar El Vaixell Pirata com una de les principals propostes del cap de setmana.

L’escriptor ampliava la informació especificant que els Pirates Barbanegra (Ignasi Stigman) i Bocafina (Maria Voronkova) continuen ancorats al Teatre Museu del Rei de la Màgia, oferint un espectacle de màgia per a tots els públics amb cançons i grans il·lusions.

Com ja us hem explicat en anteriors entrades, la representació es va estrenar el passat mes de setembre i porta prop de tres mesos fixe en cartellera. Durant la funció podrem veure com els protagonistes interpreten molts personatges, canten cançons en directe i executen més de 30 efectes de màgia. Seguint l’estil de Stigman, en aquesta obra l’artista farà molt més que màgia.

Per la nostra banda, estem molt contents de que aquest important diari recolli aquest espectacle que produeix i posa en escena la Companyia del Rei de la Màgia comptant amb la feina d’Ignasi Stigman com a actor-mag. Aquí us mostrem la fotografía i el text de la notícia que fan referència a El Vaixell Pirata.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s