Stigman protagonitza "El Vaixell Pirata"

Des del passat 20 de setembre i fins el proper 30 de novembre, el Mag Stigman protagonitza juntament amb l’actriu Maria Voronkova, l’obra de teatre El Vaixell Pirata. Aquest espectacle té lloc cada cap de semana al Teatre Museu del Rei de la Màgia (C/de les Jonqueres 17, Barcelona).

En aquesta ocasió, Ignasi Stigman interpreta aquí el personatge del Pirata Barbanegra, qui viurà una gran quantitat d’aventures i haurà d’enfrontar-se amb el Capità Bocafina per tal de trobar un important tresor. Es traca d’una obra teatral dirigida a tots els públics i que inclou més de 30 efectes de màgia. Els espectadors d’aquesta història podràn presenciar un complet espectacle amb moltes cançons, aparicions, desaparicions i grans il·lusions.

Així, podrem veure a Stigman cantant en directe, fent molts jocs de mans i interpretant el personatge d’un autèntic pirata malvat. Tal i com mostren aquestes fotografies, l’il·lusionista va caracteritzat amb un maquillatge especial i amb una perruca.

 
 
 
Aquesta és una producció de la Companyia del Rei de la Màgia. L’obra està escrita i dirigida per Josep M. Martínez. La música original és de Maria Cinta així com el disseny de llums i de so pertany a Joan Gil. Xavi Vila signa l’escenografia, Anna Cullell s’encarrega del vestuari i Jaume Nadal ha escrit les lletres de les cançons. Tot això, amb la imprescindible col·laboració d’Èric Fonbuena. Les funcions són dissabtes a les 18h, i diumenge a les 12h i 18h.
 
 
 
 
 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s