El Mag Stigman participa al Cabaret del Mussol

El passat dijous 30 d’octubre, Ignasi Stigman va ser un dels artistes convidats per actuar en un espectacle d’autèntic cabaret. La nostra companyia va tenir el plaer de poder compartir escenari amb reconegutas artistes de l’escena actual i del món del Music-Hall.

Així, en aquest show vam poder veure com el gran Fakir Kirman manipulava el foc, feia exercicis de faquirisme i es clavava autèntics punyals de veritat. Per la seva banda, l’actor Dafnis Balduz va fer de mestre de cerimònies durant tot l’espectacle i va amenitzar el sopar amb els seus brillants monòlegs. A més a més, les ballarines Eva’s van mostrar les seves danses al més pur estil de Burlesque i van portar un xic de l’essència de Broadway.

Per la nostra banda, el Mag Stigman va presentar diferents efectes de màgia juntament amb els malabars, les coreografies, l’ajuda de la seva partenaire Katia i la participació activa d’alguns membres del públic.

Aquesta festa va ser una convenció organitzada per AN Grup, una important empresa de restauració de Barcelona que té 24 restaurants a la ciutat. L’acte va tenir lloc al Restaurant Mussol de l’Avinguda Diagonal.

Amb el Fakir Kirman
Amb l’actor Dafnis Balduz

Aquí, us mostrem algunes imatges de Stigman amb els altres artistes, així com una foto d’alguns participants que van integrar aquest cabaret, inclosa la serp del Fakir Kirman.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s