La Festa Major de les Fonts acull l’espectacle del Mag Stigman

El passat dissabte 4 d’octubre, el Mag Stigman va ser present a Sant Quirze del Vallès, dins dels actes de la Festa Major de les Fonts. L’artista, va mostrar el seu espectacle «Fabulós» al Pavelló Poliesportiu d’aquesta localitat. El show, d’una hora de duració, va començar a les 10.30h de la nit, després d’haver finalitzat el sopar de Festa Major. Va ser seguit per prop d’unes 200 persones.

L’espectacle va incloure la fòrmula de la nostra companyia: molts efectes de màgia juntament amb les coreografies, els malabars i la interacció amb el públic. Tot això, amb molt de ritme i acompanyat d’una gran dosi de bon rotllo. Un cop més, el públic de Sant Quirze es va entregar al màxim i va participar activament durant el transcurs de l’espectacle. Des d’aquí, agraïm a totes les persones de l’organització que van fer possible la nostra actuació, així com a tots els espectadors que van pujar a l’escenari per participar en el nostre show.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s