Stigman entrega els Premis del Supermercat Esclat

Un any més, hem estat els responsables de fer l’entrega de Premis del 19è Concurs de Dibuix del Supermercat Esclat. Aquest cop, el Mag Stigman va presentar el seu espectacle «Fabulós» a l’Esclat de Manlleu, el passat dissabte 27 de setembre pel matí. Quan va finalitzar el seu show, l’artista juntament amb un directiu d’aquesta important cadena de supermercats, van ser els encarregats de repartir els premis i els diplomes als finalistes i guanyadors d’aquest certamen.

Ja fa més de 10 anys que la nostra companyia s’encarrega d’animar aquest acte que es repeteix anualment i estem molt contents de poder continuar col·laborant amb aquesta festa que es dóna simultàniament a diferents indrets de Catalunya. Va ser una jornada molt completa en que tot el públic va participar al màxim de la màgia, els malabars i les coreografies d’ Ignasi Stigman, així com tant els adults com els més joves van animar moltíssim la posterior entrega de premis. Aquí podeu veure algunes imatges d’aquell dia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s