El Mag Stigman a La Vanguardia (2)

Aquí us mostrem també la notícia del passat dissabte 14 de juny. Josep Maria Serra, periodista de La Vanguardia, va tornar a destacar l’espectacle del Mag Stigman com una de les principals propostes per fer amb nens durant el cap de setmana. La cartellera d’activitats amb la canalla mostrava la foto de l’artista realitzant un efecte de màgia amb foc. La imatge anava acompanyada d’un text on s’especificava que els caps de setmana de juny es podia continuar gaudint de l’espectacle «Màgia a ritme de malabars, dansa i molta diversió» al Teatre Museu del Rei de la Màgia.

A més, el periodista d’aquest important diari, ampliava la informació explicant que en aquest show, Ignasi Stigman presenta una inusual combinació de malabars amb cinc pilotes, dansa moderna, humor i un gran nombre d’efectes màgics amb un ritme trepidant. Serra, afegia que «Stigman balla alhora que fa desaparèixer objectes«. Aquí podeu llegir la notícia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s