El Mag Stigman a La Vanguardia (1)

Aquí us mostrem la notícia del passat dissabte 7 de juny. Josep Maria Serra, periodista de La Vanguardia, va destacar l’espectacle del Mag Stigman com una de les principals propostes per fer amb nens durant el cap de setmana. La cartellera d’activitats amb la canalla mostrava la foto de l’artista realitzant un dels principals efectes del seu show. La imatge anava acompanyada d’un text on s’especificava que durant tots els caps de setmana de juny es podia gaudir d’aquest espectacle al Teatre Museu del Rei de la Màgia.

Tanmateix, el periodista d’aquest important diari, ampliava la informació explicant que en aquest show, Ignasi Stigman presentava una inusual combinació de malabars, dansa moderna, humor i un gran nombre d’efectes màgics amb un ritme trepidant. A continuació podeu llegir la notícia.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s