Reportatge del Mag Stigman a Barcelona Televisió(Btv)

El cap de setmana del 13 i 14 de setembre, la Televisió de Barcelona (Btv) va emetre un reportatge-entrevista sobre l’espectacle del Mag Stigman. El programa Catakrac, que és un dels programes més seguits pel públic infantil de la ciutat, va oferir uns minuts al voltant de la màgia d’aquest artista.

En aquest reportatge es podia veure un resum de l’espectacle que Ignasi Stigman va estar representant al Teatre del Rei de la Màgia durant els mesos de juny i setembre. De la mateixa manera, també es podia veure una entrevista realitzada per l’Ariadna, una molt jove reportera del Catakrac, així com el testimoni de varis nens que van ser espectadors del show.

Si us interessa, d’aquí poc es podrà visionar el reportatge des de la nostra pàgina: www.magstigman.com Però mentrestant, si voleu, podeu entrar a la web de Barcelona Televisió i veure l’emissió del Catakrac del dissabte 13 de setembre: www.btv.cat/catakrac L’entrevista al mag comença a partir dels 16 minuts i 20 segons.

Des de la nostra companyia, estem molt contents d’haver estat convidats a aquest programa que s’emet tots els caps de setmana i que reflexa gran part de les activitats que es fan amb nens a Barcelona!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s