Prorroguem al Teatre del Rei de la Màgia

Desde la nostra companyia, estem molt contents perquè les dues properes setmanes, «El Show del Mag Stigman» tornarà al Teatre del Rei de la Màgia de Barcelona (C/ Jonqueres, 15. Urquinaona). Les actuacions seran els dies 6, 7, 13 i 14 de setembre del 2014. Dissabtes a les 18h i diumenges, a les 12h i a les 18h.

Després de l’èxit aconseguit durant tot el mes de juny, la direcció d’aquest emblemàtic teatre ha decidit prorrogar l’espectacle del Mag Stigman un cop passades les vacances d’estiu. Aquestes funcions seran l’última oportunitat per gaudir d’una autèntica combinació amb molt més que màgia: els malabars amb 5 pilotes, la dansa moderna, la participació del públic, l’humor i per suposat, molts efectes de màgia. Aquests són es trets característics d’aquest show. Tot plegat, amb un ritme trepidant i amb la participació de l’actriu Katia Faber.

Stigman balla amb la seva partenaire, fa malabars, màgia i sobretot, fa participar al públic en un espectacle molt entretingut, dirigit a tota la família.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s