La Festa Major de Coma-ruga acull l’espectacle del Mag Stigman

El passat diumenge 17 d’agost a les 19h, al Parc Tabaris de Coma-ruga, va tenir lloc l’espectacle del Mag Stigman dins dels actes de la Festa Major d’aquest municipi. Molts nens i nenes, acompanyats dels seus pares i altres membres de la família, van apropar-se a l’espai d’actuació per presenciar el nostre show «Fabulós» que interpreta el Mag Ignasi Stigman, amb l’ajuda del tècnic de so i regidor, Álvaro Durán.

Tot el públic va participar al màxim d’aquest espectacle, que per sobre de totes les coses és molt entretingut ja que mostra una barreja de màgia, dansa, malabars i globoflèxia. Va ser molt xulo veure com cada cop s’apropaven més nens i més pares a veure el nostre show. Coma-ruga és una localitat amb molts visitants per aquestes dates i va ser divertit veure les reaccions de la gent que entrava al Parc Tabaris i es trobaven sense esperar-ho, que allà hi havia una actuació de màgia.

Aquí podeu veure algunes imatges d’aquell dia a la Festa Major de Coma-ruga.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s