S’acaba la temporada del Mag Stigman al Teatre del Rei de la Màgia

Els propers dissabte 28 i diumenge 29 de juny del 2014 es duran a terme les últimes funcions de la temporada que ha fet el Mag Stigman al Teatre-Museu del Rei de la Màgia. Aquesta serà la quarta i última setmana que els espectadors podran gaudir d’un espectacle únic a tot Barcelona. Els horaris d’aquestes últimes funcions seran el dissabte a les 18h, i el diumenge a les 12h i a les 18h.

Durant els caps de setmana del mes de juny, centenars d’espectadors han vist el show que protagonitza l’il·lusionista juntament amb l’actriu Sandra Bracke. Com ja sabreu, és un show que inclou molt més que màgia, doncs a més de presentar veritables efectes sorprenents de prestidigitació, l’artista realitza coreografies de dansa alhora que fa malabars i fa participar a tot el públic. Tot això, amb un ritme trepidant que agrada a joves i a no tant joves.

No et perdis l’oportunitat de presenciar les últimes funcions de Stigman al Teatre del Rei de la Màgia! Les entrades es poden comprar a les taquilles del Teatre (C/ Jonqueres 15, Urquinaona.) o per Atrapalo: http://www.atrapalo.com/entradas/magia-al-rei_e90576/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s