Màgia i diversió a la Party Family de Luz de Gas

Hem rebut les fotos de la darrera Party Family que es va dur a terme el dissabte 21 de desembre de 2013 a la Sala B de Luz de Gas. En aquesta ocasió, el Mag Stigman va col·laborar en aquest important esdeveniment presentant el seu show juntament amb la ballarina i ajudant Sandra Bracke.

La Party Family és una festa molt original que es cel·lebra un cop al mes a diferents llocs i que té l’objectiu de divertir a tota la família sencera. És a dir, tant els nens, com els pares, com totes aquelles persones que es vulguin afegir, poden gaudir d’una cel·lebració única.

Principalment, hi ha una sessió de música Dj punxada en directe juntament amb actuacions sorpressa de diferents artistes com ballarins, il·lustradors o com la participació que en aquesta ocasió va realitzar el Mag Stigman.

Aquí us deixem algunes de les fotos d’aquesta Dj Session per tota la família:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s