El Teatre de Cabrils acull el Show del Mag Stigman

En motiu de les festes de nadal, el passat dilluns 23 de desembre el Mag Stigman va presentar el seu espectacle al teatre La Fàbrica de Cabrils. Un centenar de nens, acompanyats dels seus pares i familiars, van gaudir d’una entretinguda hora de representació. El públic, molt participatiu durant tota la funció, va cel·lebrar així l’arribada del nadal alhora que presenciaven un show que inclou molt més que màgia: coreografies, música, malabars i humor.

 Aquí us mostrem algunes de les imatges d’aquell dia tan memorable.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s