El Mag Stigman fa l’entrega de premis del Supermercat Esclat

Ens ha fet molta il·lusió rebre aquest matí les imatges de l’actuació que el Mag Stigman va realitzar al Supermercat Esclat de Lliçà de Munt.

L’artista va ser l’encarregat de repartir els premis del concurs de dibuix que anualment organitza aquesta cadena. Per aquesta raó, va presentar el seu espectacle «Fabulós» devant de tots els assistents a la festa i al finalitzar el show, va fer l’entrega de diplomes i regals a tots aquells nens i nenes que van ser premiats.

Aquest acte va tenir lloc el passat dissabte 28 de setembre de 2013. Des d’aquí volem donar les gràcies al Ferran Castells, pare de l’Ona i en Miquel, qui ha tingut la gran idea d’enviar-nos a la nostra pàgina web aquestes fotos que ell mateix va fer. Un cop més, volem agrair el suport d’aquest pare així com el de totes aquelles persones que ens escriuen i estan en contacte amb nosaltres mitjançant la web i aquest blog.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s