El Mag Stigman actua a la Fira de Barcelona (Montjuïc)

El Mag Stigman ha presentat l’espectacle «Fabulós» dins de la 2a edició del Saló de les famílies nombroses de Catalunya. Aquest aconteixement, que s’ha celebrat a la Fira de Montjuïc, ha tingut lloc el passat cap de setmana 9 i 10 de novembre a la ciutat de Barcelona. Centenars de nens, juntament amb els seus pares, han assistit a les quatre representacions que l’artista ha mostrat a l’stand de la Fundació Abat Oliba entre el dissabte i el diumenge.

L’espectacle que ha presentat l’il·lusionista estava dirigit a tota la família. Per aquesta raó, els nens, els pares i fins i tot, alguns dels avis que es trobaven entre el públic han estat els protagonistes del show. A continuació, us mostrem algunes de les imatges d’aquests dos dies tan especials.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s