El Mag Stigman tornarà a actuar a la Sala Luz de Gas

Un cop més, el proper divendres 27 de setembre a les 21.30h, el Mag Stigman i la companyia Little Show tornaran a la coneguda Sala Luz de Gas de Barcelona per portar a escena el seu espectacle: «El show del Mag Stigman«.

Durant aquesta representació, el màgic estarà acompanyat de la seva «particular» ajudant Sandra per presentar un espectacle únic en tots els sentits i on mostraran al màxim quin és el seu estil propi: mostrar efectes de màgia alhora que ballen, fan malabars i posen molt d’humor en tot el que fan.

Per més informació: http://www.luzdegas.com/programacio_luz_de_gas.html

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s