Obrim nou blog del Mag Stigman

Benvinguts al blog del Mag Stigman! Obrim aquest nou blog amb la intenció de poder mostrar totes les novetats i les últimes notícies relacionades amb els espectacles del Mag Stigman. Per supossat, també ens interessa molt rebre totes les vostres opinions i tots aquells comentaris que cregueu oportuns al voltant de les nostres actuacions i dels nostres shows.

Per començar aquest «diari virtual», us presentem aquí dues fotos d’un dels últims espectacles que el Mag Stigman ha presentat a la Sala Luz de Gas de Barcelona. L’artista, acompanyat de la partenaire i actriu Sandra Bracke, va mostrar el seu domini escènic devant de més de 400 persones que van poder assistir i gaudir d’una màgica nit.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s