Festa al Col·legi Sagrada Família De Barcelona

El pati del Col·legi Sagrada Familia va acollir un espectacle de la nostra companyia per celebrar la festa anual de l’escola. Tots els estudiants d’aquest centre, des de P-2 fins a 6è de primària, juntament amb els mestres i les famílies dels alumnes van reunir-se per gaudir d’una autèntica jornada lúdico-festiva. Tot això va succeir el passat dilluns 27 d’abril del 2015, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu de Montserrat.
Aquest col·legi, que està situat al carrer Avinyó del centre de Barcelona, va triar gaudir de la festa presenciant un espectacle de màgia i animació a càrrec del Mag Stigman. Més concretament, l’artista va representar La Vareta del Mag Merlí. Una proposta per a tots els públics que integra elements de l’il·lusionisme, juntament amb la dansa, els malabars, la globoflèxia i el ball-animació de tots els espectadors.
Al final del show, Stigman va fer que tots els alumnes es posessin drets i durant 20 minuts més, tothom es va posar a ballar al ritme de les seves coreografies. L’espectacle es va convertir així en una autèntica animació, en que seguint els passos bàsics que ensenyava l’artista, tots els participants van acabar ballant al pati del col·legi. L’última cançó va ser un autèntic fí de festa.
Des d’aquest blog, donem les gràcies més sinceres a tots els alumnes, així com als mestres i a les famílies de l’escola ja que van participar molt atentament i activament durant tot l’espectacle. Per la nostra companyia va ser un goig poder actuar en aquesta festa. També volem donar les gràcies a la Carme, la directora del centre, per totes les seves atencions.


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s