El Mag Stigman participa al nou programa de TV3 ¨No serà fàcil¨

Durant els mesos d’abril i maig, el Mag Stigman ha participat a la gravació de la nova proposta de TV3, ¨No serà fàcil¨.

Aquest programa, presentat per Roger de Gràcia i dirigit per Pol Izquierdo, ha comptat amb la col·laboració de l’artista en la seva altra faceta de professor de dansa moderna. Pels que no ho sapigueu, el Mag Stigman, a més de ser il·lusionista, imparteix sessions de dansa i de fitness a diferents centres de Barcelona.

Així, durant dues setmanes, Stigman ha muntat una coreografia amb uns adolescents del barri de Sant Roc de Badalona. L’experiència ha estat molt gratificant i emotiva, sobretot l’últim dia de gravació en que els joves han mostrat el ball en públic amb motiu de les Festes de Sant Anastasi de Badalona. Aquí us deixem algunes imatges de les gravacions.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s