Conferència – Taller al Col·legi Shalom de Barcelona

El passat divendres 16 de maig, el Mag Ignasi Stigman va assistir al Col·legi Shalom de Barcelona per fer una conferència al voltant del món del circ i de l’il·lusionisme. Enguany, els alumnes d’aquesta escola han fet un important treball sobre aquesta temàtica i han triat el Mag Stigman com a mostra d’un artista dedicat a presentar espectacles de màgia i malabars.

Durant la xerrada es va fer un repàs a la història del circ i de la màgia, així com l’il·lusionista va fer algunes demostracions de jocs malabars i d’efectes de prestidigitació. Des d’aquest blog, agraïm als alumnes i als professors d’aquesta institució tot l’interès que han mostrat cap al món del circ, la màgia i les arts de l’espectacle en general.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s